Inspiratie

Alles op deze pagina is bedoeld om je te inspireren en verder te helpen op jouw pad.

Adem & Vitaliteit

Donderdag 29 oktober 2020 van 20.00-22.00 uur is de pilot van mijn online workshop Adem & Vitaliteit waarin je leert om je adem in te zetten om jouw veerkracht te verhogen.

Zou je ook willen je dat stress minder vat op je krijgt? Zoek je goed toepasbare manieren om jouw belastbaarheid en vitaliteit te verhogen? Dit is je kans.

Herken je dit?

Balans tussen werk en privé blijft een aandachtspunt. Soms heb je door teveel stress een kort lontje en naderhand baal je dan – dat is niet wie je wilt zijn! Je hebt veel aandacht voor je gezin, werk en je sociale leven, en toch merk je dat je zelf onvoldoende in de mix zit. Er is gewoon net iets te weinig tijd. Je merkt dat je belastbaarheid minder wordt. En vaak ben je al te ver over je eigen grens voor je het goed en wel in de gaten hebt.

Het kan zijn dat je naast mentale balans, worstelt met hyperventilatie en paniekaanvallen. Het gaat allemaal wel maar het is niet optimaal. Je hoort verhalen van mensen die uitvallen met burn-out klachten en eigenlijk herken je daar veel in Gelukkig gaat het nog wel goed maar het zou fijn zijn als je wat veerkrachtiger zou zijn.

Doel van deze workshop

Het doel van deze workshop is je meer te laten genieten van je leven. Door inzicht en handgrepen pak jij de regie. Hiermee verminder je hoezeer stress vat op je krijgt.  Je ervaart hoe je met kleine stappen een groot resultaat kunt behalen. Door te werken met je adem leer je veerkrachtiger te zijn. Je leert de rust die je zoekt in jezelf te vinden. Zo versterk je jouw belastbaarheid en vitaliteit.

In deze workshop

foto door Dick van Duijn = onbewerkt!

  • Ontdek je jouw adem-kracht
  • Leer je wat stress doet in je brein en met je adem
  • Hoe krijg je grip op het omgaan met lastige emoties
  • Verruim je adem met simpele oefeningen
  • Gun jezelf meer plezier in je leven.

Deze pilot is nu extra scherp geprijsd.
Voor slechts €19,50 geef ik je kennis en houvast om je eerste stappen te maken en de kans om een wezenlijk verschil in je leven te maken.

Neem de eerste stap en meld je aan


Op reis door de chakra’s

Lijkt het je heerlijk om in de rust van je eigen huis yoga te beoefenen? Zou je meer willen leren over chakra’s en hoe ze werken in jouw lichaam en geest? Chakra’s zijn energieknooppunten in ons lichaam. Tegelijkertijd verbinden ze met lagen van ons bewustzijn. Kennis van de chakra’s geeft een inzicht in jezelf. Het helpt dingen te duiden. Het steunt je in je pad om dichter bij jezelf te komen en te vinden wat jij nodig hebt.

In je eigen tijd

Via deze online serie lessen kun je in je eigen tijd op reis door de chakra’s. Elke les krijg je theorie en achtergrondinformatie over een chakra en dan volgt een mindful yogales gericht op die betreffende chakra. Bij de ene les ligt meer de nadruk op spelen en genieten en bij de ander meer op verstilling. Alles komt aan bod. Zo werk je zowel aan je fysieke als je mentale souplesse.

Vitaliteit èn rust

Ervaring leert dat mindful yoga het contact met je lichaam herstelt. In de houdingen gaat het niet om je best doen. De asana’s zijn er om bij jezelf te onderzoeken: waar zit ruimte, waar zit kracht. Door het mindful karakter van de lessen ervaar je een reset, kom je tot een vitale rust.

“Na afloop besefte ik dat ik helemaal in t moment was”

“Moment van rust en even alleen met jezelf en je eigen lijf. Inchecken bij mezelf draagt bij aan onderhoud. Je wordt uitgenodigd om te voelen – wat er in het dagelijks leven bij inschiet. “

Wil jij ook op reis door de chakra’s?

Wanneer je je aanmeldt krijg je toegang tot:

  • 7 mindful yogalessen
  • theorie en achtergrond over 7 chakra’s in lichaam en geest
  • als bonus: een yoga nidra sessie, waarin je leert dieper te ontspannen.

Je kunt de hele serie lessen gedurende 3 maanden in je eigen tempo volgen.

Dit hele pakket twv €90 kun je momenteel volgen voor slechts €60

Interesse? Meld je aan via https://www.momoyoga.com/ynanna/lesson/8068549/reis-door-chakras-in-lichaam-en-geest-online-serie

 


Inspiratie mail ontvangen

Elke twee weken stuur ik een inspiratie mail om mijn kennis te delen en je te inspireren. Thema’s richten zich voornamelijk op adem, beweging en ontspanning.

YOGA

Lees meer over Mindful Hatha Yoga, Nidra Yoga en Mindfulness & Yoga lessen.

ADEMCOACHING

Lees wat ademhalingstherapie voor jou kan betekenen.

MASSAGE

Genieten van een Ayurvedische Massage, lees meer!