Fysiek en mentaal in je kracht

Mag jij er helemaal zijn? Neem jij al jouw ruimte in?

Dit is het thema van de yogalessen deze week. Als je jouw innerlijke ruimte en de ruimte om je heen gaat ervaren kom je helemaal in je kracht.

Oefening voor innerlijke ruimte

Voel hoe je staat of zit – voeten/ bekken tegen de ondergrond. Maak je lang naar je kruin en voel je schouders naar beide zijden wijzen (je armen bungelen los). Laat je adem verdiepen naar je buik. Breng je handen op je bekken, voel hoe je borst verruimt. Adem in en laat je buik en borst opkomen. Als je uitademt laat je dat hele gebied ontspannen. Adem zo 5-10x en dan laat je jouw handen weer los. Voel na. Wat ervaar je?

Denk je: dit moet ik vaker doen? Dan zijn de yogalessen van Ynanna iets voor jou. Het geeft je een wekelijkse reset. Een moment om uit je hoofd te komen en te verbinden met jezelf. Zo ga je steeds meer leven vanuit een innerlijke kracht.

De lessen van Ynanna

De yogalessen van Ynanna helpen je om te verbinden met jezelf. Daarvoor heb je jouw hele lichaam nodig. Door te verbinden met je innerlijke kracht tijdens de lessen kun je die steeds meer in gaan zetten in je leven. De combinatie van hatha yogaoefeningen en mindful aandacht in deze lessen brengt je dieper bij je gevoel en bij jezelf.

Bij deze mindful yoga wordt elke houding gedragen door de adem. Dit geeft een enorme focus. Al heel snel merk je dat de koppeling van adem en beweging de eindeloze radertjes van je denken stil kan leggen. Je brengt bewustzijn in je lichaam en gaat voelen wat daar gebeurt. Je leert je adem en beweging te gebruiken om ontspanning in te brengen. Het geeft je een wekelijkse reset. Een moment om uit je hoofd te komen en te verbinden met jezelf. Zo ga je steeds meer leven naar wat je écht wilt.

Voordelen van mindful yoga

Voordelen van mindful yoga
• versterkt je vitaliteit
• verdiept en reguleert je adem
• verhoogt je weerbaarheid
• maakt je lichaam sterk en soepel
• helpt je omgaan met stress en spanningen

Christina heeft m’n ogen geopend voor yoga. Keer op keer neemt ze me mee op reis naar innerlijke rust, met als bonus meer flexibiliteit en een verbeterde fysieke houding. Erg blij mee! Ewout

Januari-februari actie

Als je in de maanden januari en februari een nieuw yoga-abonnement afsluit, krijg je 10% korting op het abonnementsgeld van je eerste maand als je ACTIE zet op je aanmeldformulier.

Scroll naar top