Yoga Nidra via online sessies

Zou je wel eens je hoofd stil willen zetten? Gaan jouw gedachten eindeloos door? Vooral nu dat we allemaal thuis zitten kunnen om allerlei redenen de spanningen oplopen. Hoe laat je die los? Yoga Nidra is een vorm van geleide meditatie dat je geest traint om te leren ontspannen. Zo kun je opladen en krijg je nieuwe energie en focus.

Alle Yoga Nidra sessies zijn online via livestream. Zo kun je deelnemen vanuit je eigen huis.
De sessies zijn van 20.00-21.15 uur.

14 juni 2021

Houd me op de hoogte van sessies in het najaar

Vitale ontspanning

Heb jij ook moeite om je ‘uit-knop’ te vinden? Komt er door de dag heen zoveel op je af dat je ’s avonds in bed nog druk bezig bent in je hoofd? Je denkt misschien dat een avondje voor de TV hangen of filmpjes kijken op je laptop ontspant maar het tegendeel is waar. Je lichaam krijgt dan nog zoveel impulsen te verwerken dat het volop aan het werk is.

Tijdens een Yoga Nidra sessie krijgt je lichaam de tijd en mogelijkheid om echt te ontspannen. Doordat je mee wordt genomen en je geest iets te doen krijgt, namelijk de instructies van de mediatie navolgen, heb je geen tijd meer om aan allerlei ander zaken te denken. Zo ontstaat er een vitale ontspanning. Deze werkt diep door.

Voordelen Yoga Nidra

Een regelmatige beoefening van Yoga Nidra geeft veel voordelen:

  • Ontspant het lichaam
  • Geeft meer energie
  • Verbetert de kwaliteit van je slaap
  • Ontspant de geest en ondersteunt verwerking emoties
  • Verbetert mentale focus en geheugen
  • Vermindert vermoeidheid
  • Versterkt immuunsysteem
  • Bevordert creativiteit
  • Herstelt samenwerking lichaam en geest

Opzet Yoga Nidra sessie bij Ynanna

De online Yoga Nidra sessies zijn live. Elke sessie begint met een korte check in en een kleine serie yoga oefeningen. Dit zorgt ervoor dat je fysiek wakker bent. Het is namelijk niet de bedoeling dat je in slaap valt tijdens de Yoga Nidra. Daarna wordt het rationele brein tot rust gebracht door middel van focus op adem, tegenstellingen en visualisaties. Door de diepe ontspanning die ontstaat produceert je brein theta en delta hersengolven. Dit is gelijk aan diepe slaap of dagdromen. Deze stimuleren intuïtie en creativiteit. Na de sessie is er tijd voor vragen.

Data en kosten online sessies voorjaar 2020

Dit voorjaar kun je alle Yoga Nidra sessies online volgen. We eindigen om 21.15 uur.
Data 2021
8 maart, 12 april, 10 mei, 7 juni

Je kunt je inschrijven voor één sessie of voor de hele serie. Het lesgeld is tijdelijk verlaagd naar €10 per sessie en €28 voor 3 sessies.

Aanmelden

Volg onderstaande link om je aan te melden. Maak je een account aan,  selecteer je de les (sen) waarvoor je wilt inschrijven en betaal via IDEAL.

Nadat je hebt aangemeld krijg je een link waarmee je kunt inloggen in de sessie van je keuze.

Scroll naar top