Mindful yoga – video abonnement

Ideale stressmanagement in je eigen tijd

Elke week een nieuwe les die je begeleidt om bewuster je lichaam te voelen en je ademhaling te verruimen. Via inspanning en ontspanning kalmeert je zenuwstelsel. Je wordt lichamelijk en mentaal soepel en sterk. Het perfecte anti-stress pakket.

Waarom zou je dit doen? Het internet staat vol online yogalessen. Prachtige lichamen die je uitnodigen tot allerlei exotische houdingen. Maar, is dat realistisch? Of yoga TV waar je zoveel keuze hebt dat je soms niet eens meer weet wat je moet kiezen.

Iets anders

Ik bied je iets anders – mindful yoga, thuis in je eigen tijd. Via een wekelijkse videoles begeleid ik je om te bewegen in contact met jezelf. Ik herinner je eraan om niet verder te gaan dan je lichaam ruimte heeft en tegelijk jezelf uit te dagen waar je daar mogelijk. Het gaat hier niet over bewegen tot de max maar het onderzoeken van jouw grenzen. Ik praat met je alsof je naast me staat en doordat je niet hoeft na te denken, alleen te voelen komt er een verdieping. Opeens voel je dat je ook nog een lichaam hebt…

Adem

…en dat het ademt! In deze yogavorm draagt de adem elke houding. In het begin voelt dit vaak een beetje ingewikkeld maar op termijn gaat je lichaam het snappen en reguleert de adem. Je adem wordt rustiger en ruimer.

Kalmeert zenuwstelsel

Door een regelmatige beoefening word je zowel lichamelijk als mentaal soepel en sterk. Er gebeurt namelijk veel meer dan bewegen. Deze yogavorm kalmeert je zenuwselsel. Door hoe houdingen worden ingesproken en de focus op de adem, ontstaat een integratie van lichaam en geest. Je wordt weer bewust van jezelf en gaat je adem weer ruim en breed ervaren. Zo ga kom je steeds weer bij jezelf in de drukte van het leven.

Niet gelikt

De opnames zijn niet gelikt, strak gefilmd. Je hoort soms geluiden van kinderen die buiten spelen. Ik ben ook niet strak met een mediageniek yoga-body. Ik leid de lessen met mijn gewone lichaam. Ik hoop dat je dit bewust maakt dat ook jij met je gewone lichaam yoga kunt doen. Yoga verbindt ons juist met ons dagelijks leven, met ons dagelijks zijn.

Het abonnement

Met dit abonnement ontvang je elke week een nieuwe les in je mailbox. Als je vragen of feedback hebt, kun je me mailen of een app berichtje sturen.

Naast een wekelijkse les, heb je onbeperkt toegang tot een database vol lessen. Ze staan op thema. Er staan ook een aantal yoga nidra lessen tussen die diepe ontspanning geven. Kortom, het perfecte anti-stress abonnement om in je eigen tijd je lichaam vitaliseren èn ontspannen.

Dit allemaal nu van €12, 50 voor slechts €9,95 per maand.

NB – Vind je het leuk om een keer via zoom aanwezig te zijn terwijl ik de lessen opneem? Dat kan. Die zijn altijd op maandagavond. Die kun je los boeken.

Probeer het een maand lang gratis!

Interesse, maar weet je nog niet zeker of het iets voor jou is? Je kunt het nu een twee weken gratis ervaren. Daarna kun je zelf kiezen of een abonnement neemt.