Skip to main content

Nou daar zitten we dan – midden in de tweede coronagolf. Het komt dichterbij. Steeds meer mensen om ons heen raken besmet en we moeten weer leren leven met de nieuwe maatregelen. Maar….hoe gaat het eigenlijk met jou?

Hoe gaat het met jou?

Het is een vraag die we elkaar vaak stellen en eigenlijk ook niet. Hoe vaak kom jij voorbij het pasklare: ‘goed’? Ik wil je uitnodigen om de vraag even binnen te laten komen. Neem een moment om bij jezelf te voelen: hoe gaat het eigenlijk met me? Wat speelt er? Vaak helpt het je ogen te sluiten zodat je kunt voelen hoe het écht met je is. Wat voel je in je lijf? Kun je je tenen voelen, je benen enz. en hoe voelen die? Waar beweegt je adem? Welke emoties spelen er? Wat doen je gedachten?

Dit alles neem je waar en laat je er gewoon zijn. Adem een paar keer diep uit en ruim in. Dit is een oefening om inzicht te krijgen en jezelf beter te begrijpen. Vanuit hier kun je handelen.

Stress in je hoofd

Door al het digitale werken maar ook door toenemende angst en piekeren ontstaat er zoveel ruis in het hoofd. Terwijl juist nu het van belang is om contact te maken met je lichaam. Daar kun je de stress verwerken. Stress kun je niet wegdenken. Het is een lichamelijke respons die moet ontladen. Vind wat bij jou past (en pas dat toe). Wat ondersteunt die ontlading? Beweging zoals sporten en wandelen in de natuur, creatief bezig zijn, iets maken, tijd doorbrengen met mensen waarbij je echt kan zijn…… en ademwerk. Lees meer hieronder over de online workshop Adem & Vitaliteit.

Online workshop Adem & Vitaliteit
Als bewegingsruimte buiten jezelf steeds meer wordt beperkt is het een goed moment om je ruimte van binnen te verkennen. Via de adem kun je die ruimte gaan verkennen en ervaren. Adem brengt vreugde en levensenergie, geeft kracht en… vitaliteit. 

Op donderdag 29 oktober 2020 geef ik om 20.00 uur een online workshop Adem & Vitaliteit. Je leert hoe de adem verbonden is aan je vitaliteit. Daarnaast geef ik achtergrond informatie en wat oefeningen om de adem te bevrijden. Lees hier meer informatie.
Je kunt je ook direct
aanmelden

100% corona-proof yoga

Op vrijdagochtenden van 8.45-10.00 uur kun je via zoom een livestream mindful yogales volgen.  Meld je aan . Ook mijn andere lessen zijn nu via zoom te volgen. Neem contact op als je daar interesse in hebt.

Je kunt je ook aanmelden om de les toegestuurd te krijgen die je dan in je eigen tijd doet. Interesse?  Neem contact met me op