Reviews

Yoga Reviews

Ik vind jouw yogales erg fijn. Ik voel erna veel meer ontspannning in mijn lijf en hoofd. Ook voel ik meer energie en positiviteit. ik ben op aanraden van de fysio, yoga gaan doen en de oefeningen helpen mij.
Ik vind dat jij een hele fijne stem hebt en de les duidelijk geeft. Je neemt de tijd om alles goed en rustig uit te leggen. Ook neem je de tijd om iedereen even te vragen hoe het gaat.

Voula

Christina heeft m’n ogen geopend voor yoga. Keer op keer neemt ze me mee op reis naar innerlijke rust, met als bonus meer flexibiliteit en een verbeterde fysieke houding. Erg blij mee!

Ewout- 35 jaar

De afgelopen 2 jaar hebben jouw lessen mij best veel gebracht en dat is ook aan jou te danken vanwege je uitleg en je inspiratie. Bijvoorbeeld ter vergelijk na 8 jaar Yoga in Amsterdam, heb ik bij jou in 2 jaar veel meer mee gekregen over wat yoga voor je kan betekenen, fysiek en mentaal, hoe je een houding makkelijker aanpast, kortom je uitleg over de achterkant van yoga. Zo noem ik het maar.

Tineke- 60 jaar

Hele fijne lessen. Ik waardeer zowel de stabiele basis van vaste patronen als de subtiele veranderingen in de lessen. Zowel de opbouw per seizoen als jouw groei en verdieping door de jaren heen. Ook hoe je op corona hebt gereageerd en meteen alles geregeld had, heb ik heel erg gewaardeerd.

Maarten- 55 jaar

Hele fijne lessen. Ik waardeer zowel de stabiele basis van vaste patronen als de subtiele veranderingen in de lessen. Zowel de opbouw per seizoen als jouw groei en verdieping door de jaren heen. Ook hoe je op corona hebt gereageerd en meteen alles geregeld had, heb ik heel erg gewaardeerd.

Maarten- 55 jaar

Ik ben heel bij met de creative manier waarop de lessen ondanks de COVID-19-pandemie zijn doorgegaan, in de zaal of online, afhankelijk van de beperkingen in de lockdowns. Jouw lessen geven me houvast en kracht om het vol te houden nu we verder zo weinig kunnen. En het houdt me fysiek ook krachtig. Ook de zomercursus online was geweldig, zo kon de regelmaat van de lessen ook in de normaal gesloten zomervakantie doorgaan op een eigen geschikt tijdstip.

Betha

Ik heb erg veel aan je lessen, de relatie tussen adem en lichaam is weldadig voor dat gedeelte in mijn lijf dat nog in shock is.. Ik kan het steeds beter voelen en heel geleidelijk aan laat het wat los.

Marieke42 jaar

Ik heb erg veel aan je lessen, de relatie tussen adem en lichaam is weldadig voor dat gedeelte in mijn lijf dat nog in shock is.. Ik kan het steeds beter voelen en heel geleidelijk aan laat het wat los.

Marieke42 jaar

Coaching Reviews

Het ademcoaching traject van Christina heeft mij ontzettend veel geleerd over mijzelf en over hoe je lichaam reageeert op hoe jij je voelt. Het traject heeft mij veel tools gegeven over hoe ik kan omgaan met mogelijk stressvolle situaties. Daarnaast heb ik gedurende de periode veel nuttige inzichten opgedaan over wat ik echt belangrijk vind in het leven.

Lieke32 jaar

Na een neusoperatie ben ik bij Christina gekomen om beter met mijn ademhaling om te gaan. Christina heeft daar ontzettend goed bij geholpen. Christina heeft mij geholpen met bewustwording van het belang van ademhaling (+ de impact op lichaam & geest) en concrete oefeningen aangereikt. Ik merkte direct effect! Christina is daarnaast een super prettig, open en warm persoon.

Bram33 jaar

De HeartMath training bij ChrisTina heeft mij veel opgeleverd: veel meer rust. Ontspanningsoefeningen en meditatie lukten soms niet goed, vooral niet bij flinke stress. HeartMath helpt net dat beetje extra. Het is helemaal niet moeilijk en ontzettend praktisch. Met de cursus leerde ChrisTina mij ook op een hele concrete manier beter om te gaan met energielekken en energiebronnen.
Ik gebruik HeartMath na een jaar nog steeds bijna dagelijks. Het kost maar een paar minuten en de training zorgt ook op andere momenten voor snellere ontspanning. ChrisTina geeft de training op een hele prettige en persoonlijke manier. Ze kijkt en luistert heel goed en heeft duidelijk veel kennis van zaken. Echt een aanrader.

Babet50 jaar

Christina is een hele warme, open vrouw die de juiste woorden en hulpmiddelen weet aan te reiken als je even niet zo lekker gaat. Ze leert je om je echt over te geven aan de adem, die je weer bij jezelf brengt. Een waar cadeau voor jezelf!

Isolde31 jaar

Christina is een warme persoonlijkheid die je op je gemak stelt en echt de tijd voor je neemt. De sessies heb ik als zeer prettig ervaren, ik weet na lange tijd weer hoe een ontspannen lichaam voelt en heb hierdoor meer energie gekregen.

Bianca34 jaar

Tijdens de ademcoachingssessies vind ik rust, steun en ruimte voor mezelf. Ik leer op naar de signalen van mijn lichaam en mijn gevoel te luisteren – iets wat voor mij niet vanzelfsprekend is.

Kyra29 jaar

Christina is fantastisch! Het was een emotionele reis, ze leerde mij om los te laten, te voelen en om weer in contact te komen met mezelf en mijn natuurlijke ademhaling.

Monique Smits

Christina is empathisch en helpt je de reis te maken om jezelf te helen

Nel65 jaar

Ik kwam om wat meer inzicht te krijgen in mijn emoties, om ze te herkennen en ruimte geven zodat ik niet steeds overspoeld word. Het was fijn te leren zo met ademen om te gaan. Goed ook de link met yoga en lichaamswerk, heel effectief! Ik denk dat je heel geschikt bent voor iedereen maar vooral voor mensen die met psychische problemen kampen.

Karin

Christina is een heel empatisch mens, zij heeft door haar grote hoeveelheid kennis en prettige luistervaardigheden mij heel veel geleerd over mijzelf en waarom de dingen bij mij werken zoals ze werken. Zij geeft mogelijke richtingen aan tijdens de sessies, maar je blijft zelf eigenaar van je proces. Ik heb veel praktische handvaten gekregen om in ontwikkeling te blijven.

Susan50 jaar

Christina is een fijne dame om als coach te hebben. Haar aanpak heeft mijn nieuwe persoonlijke inzichten gegeven. Er was veel ruimte, qua tijd en psychologisch, voor inbreng van eigen ervaringen. Het traject heeft mij tools in handen gegeven waarmee emoties, die eerst ongrijpbaar waren, nu voor mij beter hanteerbaar zijn.

Peter37 jaar

Je doet het met gevoel en je bent een hele warme vrouw. Bedankt voor de mooie gesprekken. Het is voor mij heel waardevol geweest.

Patricia34 jaar

Bij de intake sloeg Christina de spijker op zijn kop toen ik vertelde over mijn chronische hoest door te concluderen dat: inademen ‘ruimte innemen’ is en dat ik dat meer zou mogen gaan doen, zowel letterlijk als figuurlijk. Direct dacht ik: hier moet ik zijn. Ik heb zoveel tips en tools meegekregen dat ik een heel eind op de goede weg ben. Ik kan Christina van harte aanraden als coach.

Lizet Bartlema

Ynanna, yoga en ademcoaching
4.9
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Vanessa van Loon
Vanessa van Loon
20:14 16 Nov 21
Ik heb 4 Heartmath sessies bij Christina gevolgd en dat heeft mij heel erg goed gedaan. Na 4 sessies ervaar ik een duidelijke verbetering in hoe goed ik mij voel. Christina is een hele fijne en professionele coach. Ze speelt goed in op wat er zich op het moment aandient. Ze biedt een hele veilige setting waar ik mij heel fijn en vrij heb gevoeld om alles te delen wat er in mij leefde. Ik kan Christina als coach absoluut aanbevelen.
Nienke Tenneij
Nienke Tenneij
17:11 13 Jan 21
De wekelijkse yogales bij Christina zou ik niet willen missen. Het in de les ervaren van spanning-ontspanning, het (onder)zoeken van mijn grens, een (andere) focus op lijf en ademhaling zijn voor mij waardevol. Ik ervaar Christina daarbij als een prettige en kundige lerares.
Marjolein Brandt
Marjolein Brandt
19:17 11 Jan 21
Wegens mijn hoofd dat nooit “uit” ging wilde ik beter leren ontspannen. Wat ben ik blij dat Christina -bij toeval- op mijn pad kwam. De Heart Math en in het bijzonder de praktische benadering van Christina zelf (wat een fijne vrouw) hebben me echt verder geholpen. Ben na een poosje ook haar yoga lessen gaan volgen. Geen zweverig gedoe, prettig “normaal”, en ik kom er steevast zen vandaan. Top.
Monica Visser
Monica Visser
15:56 11 Jan 21
Al jarenlang volg ik de yogalessen bij Christina en heb er veel baat bij. Ze leert je hoe je dicht bij jezelf kunt blijven. Uitproberen en vooral zoeken naar wat voor jou goed is. Wat ervaar je in je lichaam en waar liggen je grenzen? Het gaat niet om hoogstandjes uit de boeken, maar om nieuwsgierigheid naar wat je aan kunt. Haar prettige stem en uitleg helpen je daar uitstekend bij. Het is als een geschenk aan jezelf als je besluit om aan één van haar activiteiten mee te doen.
jolanda borst
jolanda borst
16:52 09 Jan 21
Al 3,5 jaar volg ik Yogalessen bij Christina. Mijn lijf voelt er goed door en de rust die de les brengt zorgt ook voor rust in je hoofd. De oefeningen doe je hoe het voor jou past zodat je nooit grenzen over hoeft of zelf mag gaan. Er wordt veel aandacht aan ademhaling besteed, heel fijn. Geen les gemist door de Corona, er werd direct naar live online lessen overgegaan.Christina is warm, betrokken en een fijne docent.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Waarom ik je kan helpen.

Ben jij op zoek naar balans? Een functioneel stressmanagement systeem? Is je ademhaling lastig? Heb je last van benauwdheid of hyperventillatie?