Reviews

Ynanna, yoga en ademcoaching
4.9
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Vanessa van Loon
Vanessa van Loon
20:14 16 Nov 21
Ik heb 4 Heartmath sessies bij Christina gevolgd en dat heeft mij heel erg goed gedaan. Na 4 sessies ervaar ik een duidelijke verbetering in hoe goed ik mij voel. Christina is een hele fijne en professionele coach. Ze speelt goed in op wat er zich op het moment aandient. Ze biedt een hele veilige setting waar ik mij heel fijn en vrij heb gevoeld om alles te delen wat er in mij leefde. Ik kan Christina als coach absoluut aanbevelen.
Nienke Tenneij
Nienke Tenneij
17:11 13 Jan 21
De wekelijkse yogales bij Christina zou ik niet willen missen. Het in de les ervaren van spanning-ontspanning, het (onder)zoeken van mijn grens, een (andere) focus op lijf en ademhaling zijn voor mij waardevol. Ik ervaar Christina daarbij als een prettige en kundige lerares.
Marjolein Brandt
Marjolein Brandt
19:17 11 Jan 21
Wegens mijn hoofd dat nooit “uit” ging wilde ik beter leren ontspannen. Wat ben ik blij dat Christina -bij toeval- op mijn pad kwam. De Heart Math en in het bijzonder de praktische benadering van Christina zelf (wat een fijne vrouw) hebben me echt verder geholpen. Ben na een poosje ook haar yoga lessen gaan volgen. Geen zweverig gedoe, prettig “normaal”, en ik kom er steevast zen vandaan. Top.
Monica Visser
Monica Visser
15:56 11 Jan 21
Al jarenlang volg ik de yogalessen bij Christina en heb er veel baat bij. Ze leert je hoe je dicht bij jezelf kunt blijven. Uitproberen en vooral zoeken naar wat voor jou goed is. Wat ervaar je in je lichaam en waar liggen je grenzen? Het gaat niet om hoogstandjes uit de boeken, maar om nieuwsgierigheid naar wat je aan kunt. Haar prettige stem en uitleg helpen je daar uitstekend bij. Het is als een geschenk aan jezelf als je besluit om aan één van haar activiteiten mee te doen.
jolanda borst
jolanda borst
16:52 09 Jan 21
Al 3,5 jaar volg ik Yogalessen bij Christina. Mijn lijf voelt er goed door en de rust die de les brengt zorgt ook voor rust in je hoofd. De oefeningen doe je hoe het voor jou past zodat je nooit grenzen over hoeft of zelf mag gaan. Er wordt veel aandacht aan ademhaling besteed, heel fijn. Geen les gemist door de Corona, er werd direct naar live online lessen overgegaan.Christina is warm, betrokken en een fijne docent.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Waarom ik je kan helpen.

Ben jij op zoek naar balans? Een functioneel stressmanagement systeem? Is je ademhaling lastig? Heb je last van benauwdheid of hyperventillatie?