Skip to main content

Deze zomer ziet er anders uit dan voorgaande jaren. Bijna de helft van de Nederlanders gaat niet op vakantie of blijft in eigen land. Dat is heel wat voor ons als reislustig volk. Wat zijn jouw plannen? Wilde je op reis maar blijf je nu toch dichter in de buurt? Ik bied je een hele andere reis aan deze zomer…

Ga op reis door de chakra’s deze zomer
Ben jij benieuwd naar chakra’s en hoe ze werken in jouw lichaam en geest? Chakra’s zijn energieknooppunten in ons lichaam. Tegelijkertijd verbinden ze met lagen van ons bewustzijn. Kennis van de chakra’s geeft een inzicht in jezelf. Het helpt dingen te duiden. Het steunt je in je pad om dichter bij jezelf te komen en te vinden wat jij nodig hebt.

In je eigen tijd
Deze zomer kun je in je eigen tijd op reis door de chakra’s via deze online serie lessen. Elke les krijg je wat theorie en achtergrondinformatie over een chakra en dan volgt een mindful yogales gericht op die betreffende chakra. Bij de ene les ligt meer de nadruk op spelen en genieten en bij de ander meer op verstilling. Alles komt aan bod. Zo werk je zowel aan je fysieke als je mentale souplesse.

Vitaliteit èn rust
Ervaring leert dat mindful yoga het contact met je lichaam herstelt. In de houdingen gaat het niet om je best doen. De asana’s zijn er om bij jezelf te onderzoeken: waar zit ruimte, waar zit kracht. Door het mindful karakter van de lessen ervaar je een reset, kom je tot een vitale rust.

“Na afloop besefte ik dat ik helemaal in t moment was” 

“Moment van rust en even alleen met jezelf en je eigen lijf. Inchecken bij mezelf draagt bij aan onderhoud. Je wordt uitgenodigd om te voelen – wat er in het dagelijks leven bij inschiet. “

Wil jij ook op reis door de chakra’s deze zomer?
Wanneer je je aanmeldt krijg je toegang tot:

  • 7 mindful yogalessen
  • theorie en achtergrond over 7 chakra’s in lichaam en geest
  • als bonus: een yoga nidra sessie, waarin je leert dieper te ontspannen.

Je kunt de hele serie lessen gedurende 3 maanden in je eigen tempo volgen.

Deze zomer krijg je dit hele pakket twv €90 voor slechts €75
Je kunt je nu aanmelden voor het zomerabonnement.

Heb je nog een vraag? 
Stuur me een persoonlijk bericht of bel op 06-49336908
of e-mail je vraag