Skip to main content

Zomerlessen

De weldaad en ontspanning die je kunt ervaren na een yogales ondersteunt de werking van een gezond lichaam. Dit jaar heb ik een mooi zomer aanbod.

Woensdagochtend yoga in de Vlinderhof 
De eerste vier weken van juli (1 t/m 22 juli) geef ik zomerlessen van 8.45-10.00 uur in de prachtige Vlinderhof in het Maximapark. Je kunt je voor elke les los inschrijven via  www.momoyoga.com/ynanna (bij regen krijg je restitutie van het lesgeld).
Online zomerabonnement
Dit jaar bied ik, voor het eerst, in juli en augustus een online zomerabonnement aan. De zomerlessen hebben als thema de 7 Chakra’s in Lichaam en Geest. Chakra’s zijn energieknooppunten in ons lichaam. Tegelijkertijd verbinden ze met lagen van ons bewustzijn.

Vanuit de chakrapsychologie kunnen we vaak thema’s in ons leven beter duiden. In elke yogales van 1,5 uur behandel ik een chakra. Ik geef kort de theorie en achtergrond-informatie over die chakra en dan volgt een les gericht op de betreffende chakra.

De inzichten van de chakrapsychologie gekoppeld aan mindful yoga geven balans en energie. Je verhoogt het bewustzijn rond bepaalde thema’s in je leven. Je staat stil en komt dan letterlijk in beweging. 

De hele serie omvat 8 lessen. Het zijn langere lessen omdat ik een stuk theorie toevoeg. Je krijgt toegang tot de hele serie lessen en kunt ze gedurende de zomer in je eigen tempo afnemen. Als bonus bij het zomerabonnement kun je in de maand juli gratis deelnemen aan de woensdagochtend yogales in de Vlinderhof. (Boek die wel tijdig in het boekingssysteem!)

In plaats van de regulier prijs van € 85 voor twee maanden les, krijg je als introductie dit hele pakket, waar je 3 maanden onbeperkt toegang toe hebt, voor €75.

Interesse? 
Wil je meer informatie? Neem contact op.
Je kunt je ook direct aanmelden voor het zomerabonnement.